Sigit | Blogger Indonesia

blog yang berisi seputar berita indonesia, gosip dan ngeblog

Sewu Kuto | Didi Kempot

Sewu kuto uwes tak liwati
Sewu ati tak takoni
Nanging padha ra ngerteni
Lungamu neng endi
Pirang tahun enggon ku nggoleki seprene durung nemoni
Intro
Wes tak coba nglaleake
Jenengmu saka atiku
Satenane aku ora ngapusi iseh tresna sliramu
Umpamane kowe uwes mulyo
Lila aku lila
Yo mung siji dadi panyuwunku
Aku pengen ketemu
Senajan sakedepe mata kanggo tamba
Kangen njeroning dada
Intro
Wes tak coba nglaleake
Jenengmu saka atiku
Satenane aku ora ngapusi iseh tresna sliramu
Umpamane kowe uwes mulyo
Lila aku lila
Yo mung siji dadi panyuwunku
Aku pengen ketemu
Senajan wektu mung sedela
kanggo tamba
Kangen njeroning dada
Senajan sakedepe mata Kanggo tamba
Kangen njeroning dada

Lagunya Didi Kempot

Iklan

3 responses to “Sewu Kuto | Didi Kempot

  1. Yuan 08/07/2010 pukul 12:06 pm

    Asik gan lagune. . .

  2. krupukcair 08/07/2010 pukul 11:38 am

    aku seneng banget lagu iki Mas….. 😀

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: